Balanța Bitcoin pe platformele de tranzacționare crypto a atins minimul ultimilor 3 ani

Balanța Bitcoin pe platformele de tranzacționare crypto a atins minimul ultimilor 3 ani la 2,506,201.373 BTC raportează pe Twitter glassnode alerts.

Minimul anterior a fost atins pe data de 13 februarie 2022 la 2,506,583.557 BTC.

Balanța Bitcoin în exchanges la minimul ultimilor 3 ani

A situatie asemănătoare s-a petrecut anul trecut în luna mai după primul val de creșteri, care a scos Bitcoin din bear market, stabilind un nou ATH la $64000. Căderea ce a urmat i-a facut pe mulți să vândă în panică pe pierdere. Dar după numai 3 luni, bitcoin și întreaga piață crypto a intrat într-o nouă etapă de creștere, care i-a adus BTC un nou ATH. În acest nou val de creștere, multe alte proiecte au a stabilit un nou ATH, printre care: Ethereum, Cardano, Solana, Elrond, Matic, Luna.

Întreaga cryptosferă se așteaptă la un nou val de creștere, generat în primul rând de lipsa de lichidități de pe platformele de tranzacționare, cât și cererii din partea investitorilor instituționali.

Totuși părerile analiștilor sunt împărțite. Pe de o parte îngrijorările cu privire la un posibil conflict armat în Europa, între Rusia și Ukraina, dar și unei eventuale crize financiare declanșată de noua politică monetară anunțată de Banca Federala a Statelor Unite care prevede mărirea ratei dobânzilor și oprirea intervențiilor în piețele de capital.